2016. július 20., szerda

A döntés

Mellplasztika-mellnagyobbítás. Ma már a legtöbb nő ismeri mindkét fogalmat. Azon nők csoportja akiket a természet nem ajándékozott meg dús keblekkel, mélyebbről is ismerik a témát. Ezen nők csoportjába tartozom én is.

Tinédzser korom óta játszadoztam a gondolattal, hogy majd egyszer én is megnagyobbíttatom a mellem, miután észrevettem hogy a körülöttem levő lányok teste másképp változott mint az enyém. A mai modern világban minden a tökéletességről szól, így alakítva ki a lányokban a megfelelni vágyast és a kisebbségi érzést. Amint én és a kortársaim elkezdtünk serdülni, elég nyilvánvalóvá vált hogy mindig azok a lányok kerültek a fiuk figyelmének a  központjába akiknek nagyobb melle volt.

Bár sosem voltam egy visszahúzódó típus, mindig is szerettem a társaság hangja lenni, de bizony az első uszodai vagy strand élmények elég sok kellemetlenséget okoztak, többek között én is irigykedve néztem a vékonyabb vagy nagyobb mellű lányokat. Testi adottságaimból kifolyólag mindig is oda kellett figyelmem hogy milyen melltartót veszek magamnak vagy, hogy milyen dekoltázsú ruhát választok. Sosem voltam 100%-osan kibékülve a testemmel, de ahogy idősödtem kicsit jobban elfogadtam.


A fordulóponthoz a 25. születésnapom előtt érkeztem el. Véget vetettem egy hosszú és értelmetlen párkapcsolatnak, és elhatároztam hogy változtatok. A sok boldogtalansággal eltöltött éveknek immáron vége volt, új lehetőségek kapujában álltam. Elhatároztam, hogy kipróbálom, amit az egyetem első évében tanultam a táplálkozásról, azaz, teljesen megváltoztattam az étrendem és elkezdtem rendszeresen mozogni. Hetente 3-4 alkalommal jártam edzőteremben, miközben folyamatosan konzultáltam egy személyi edzővel. Az eredmények nem maradtak el. Ahogy a testem formálódott úgy javult a közérzetem és a hangulatom. Minden reggel mosollyal az arcomon keltem és mindennap így feküdtem le hisz tudtam minden nap egy új esély arra, hogy valamit tegyek magamért.

Pár hónap alatt közel 10 kilót fogytam és nem csak abban látszódott, hogy izmosabb lettem és a bőröm feszesebb lett, hanem bizony a testzsír százalék arányának csökkenésével a mellem méretéből is veszítettem. És akkor előtört bennem a régi gondolat. Mi lenne ha változtatnék ezen is? Felnyitottam a laptopom és beírtam a “mellnagyobbítás” varázsszót a Google-be. Elég sok honlapot böngésztem végig, rengeteg “előtte-utána” képet néztem meg, de akkor tudatosult bennem a végleges döntés, hogy belevágok én is. 

Sok szimpatikus honlapot tálaltam ezzel a témával kapcsolatban, nem is tudtam kihez forduljak. Majd végül kiválasztottam egy orvost, akivel egy kis egyeztetés után le is beszeltem a konzultáció időpontját, amelyre a szülinapomon került sor. Nagyon izgatott voltam, hisz tudtam elindultam a célom megvalósításához szükséges úton.. Az orvossal nem tudtam konkretizálni a műtét időpontját, mert amikor nekem lett volna a legideálisabb az pont egybe vágott az ő szabadságának az idejével.

Szeretem a jövőmet, mind rövidtávon mind hosszútávon megtervezni, így nagyon aggasztott, hogy nem tudtam mikor is kerül sor a műtétre. További őrlődés helyett édesapám tanácsára elkezdtem új klinika után nézni, így kerültem kapcsolatban az EstheticHungary-val.

Hair-Esthetic Hungary Klinika
Tudom, hogy külföldön élőként nem voltam egyszerű helyzetben, hisz korlátolt volt az időm a műtét kivitelezésére, de hihetetlen segítséget és profizmust kaptam ettől a cégtől. Úgyhogy visszatekintve az elmúlt pár hónapra, tudom, hogy jól döntöttem. E-mailben illetve telefonon leegyeztettük a részleteket, és már nem volt más hátra minthogy kivárjam az újabb konzultációt és magát a műtétet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése